Skuggor i skördebygden

I skördebygden har jag min favoplats. Jag verkligen älskar dess natur och stränder. Det är helt underbart. Just därför bor jag i Vingården som ligger nära. Men något jag först la märke till idag är skuggorna. Det gör allt så mycket bättre! På skördebygdens slättar kan jag alltid känna mig välkommen. Det är helt underbart! 
 
Mina planer på kommande inlägg är fotokurser. Det är lite klurigt ibland men med lite enkla tips kan man ta så mycket bättre foton. Och med rätt förutsättningar även bli känd.

Skördebygden på långt avstånd

När man kollar från långt avstånd ser det faktiskt riktigt mysigt ut. Funderar över att flytta till JS igen men jag är pank. JS var mysigt men inte så centralt. Jag ska flytta dit om en vecka om inget kommer i vägen. 
Idag köpte jag lite nya kläder så att jag kan träna western lite mer. Ja vet, Autumnangel ser ganska överbelastad ut men hon är en stark tjej. Jag köpte en ny tröja och ett par byxor. Jag är riktigt nöjd med dem men det var dyrt. Jag har dock spanat in kläderna länge och dom är verkligen snygga enligt mig.
 
Snön är borta och jag är så glad. Snön var nog inte min grej, på sso älskar jag sommaren. Allt är grönt och skönt och jag trivs verklilgen. Men det vore kul om man kunde bada. Både med häst och människa. Det skulle bli så mycket roligare om det kom mer funktioner till sso. Vad tycker ni?
 
Idag gjorde jag även några nya uppdrag. Dock fastnade jag på kurragömman. Var finns Tristan? Det var riktigt roligt och jag vill bara göra fler!

Utsikten

Jag känner numera att det blir allt mer roligt att blogga. Jag finner mer inspiration när jag gör uppdrag och förut läste jag inte vad de sa. Men min hjärna och jag har nu upptäckt att du får ut så mycket mer av att göra uppdragen. Jag längtar tills att jag kan komma in i gåd. Det ska bli så kul. Längtar. Jag har varit där inne på Mandys konto och jag vet att det fins så mycket nytt att upptäcka. Att äntligen känna sig vilsen och ny. Som man gjorde i Skördebygden, Jarlaheim och Jorvikstallet när det var nytt. 
Den lilla byn man ser i horisonten på bilden verkar så mysig. Det verkar vara en riktigt mysig by. Dock vore det kul om det kom en spökstad till SSO. Detta är några saker som jag önskar till SSO: Att hästarna kan rymma, hagar, spökstad, att människor har behov, att hästarna kan bli sjuka, att man kan sälja eller byta saker med andra spelare, avla hästar och att man kan tämja vildhästar. Mycket mer önskar ajg såklart, kommentera era önskningar!
 
Jag ska fixa designen men jag måste ha Mandys hjälp och jag har inte får tag på henne än. Denna designen kommer att bli så bra, jag har mycket inspiration och känner mig laddad. Dock är min dator trasig så man kan inte ladda den. Så jag måste ha laddare i 24/7. Riktigt trist faktiskt. Men om jag ska berätta mer om mina planer på design så kommer mycket av min inspiration från Amanda Lightfeild. Jag tycker att hennes design är enkel men ändå personlig. Om ni undrar varför jag fixar designen ärdet för att det bara är jag av mig och Mandy som över huvud taget förstår sig på HTML. 

Dissar

Ärligt talat dissar jag de senaste uppdateringarna. Visst är uppdrag klu men jag föredrar att det kommer lite andra saker. Som t.ex står det ett helt tomt stall på Bedrövade Dews farm. Jag tycker att man kan hitta på lete uppdrag där och göra så att man kan ha sitt stall där. 
 
Uppdateringen med fik-funktionen gjorde mig riktigt nöjd. Det ända som var lite synd var att sakerna inte står framme så länge. Men karaktärerna gör roliga akerna med händerna vilket uppskattas av mig. 
 
AFN är nedlagd. Visst var jag nöjd med klubben men jag orkade bara inte att vara aktiv så mycket. Det tog grymt mycket tid. Men AFN gav mig mycket lärdom och nya vänner. Jag söker nu runt bland klubar för att hitta en som passar mig.
 
Amanda Lightfeild och Anna Waterdawn har i stort sätt slutat blogga. Jag tycker verkligen att det är synd att SSO inte lockar lika mycket men snart tror jag att det kommer en riktigt bra uppdatering. Jag kommer iaf stsa mer på bloggningen och kommer att göra fler uppgrag på SSO. Bloggens tema kommer också få en liten makeover.
 
 
 

Gott nytt år!

Gott nytt år, alla! Ja, jag vet att detta inlägg är sent men jag hann inte skriva innan jag åkte och firade nyår med familjen och några vänner. Gott nytt år i efterskott iallafall! Sedan så är det ju det här med nyårslöften. Vi testar och ser om jag kan hålla ett par:
Spelet:
  • Levla alla min hästar
  • Gör alla ryktesuppdrag med 1-2 fraktioner MINST per dag
  • Satsa mer på AFN (världens bästa klubb)
Bloggen:
  • Blogga (ja, detta blir svårt)
  • Inte ta fler spotana pauser
  • Längre, bättre inlägg
Klubben:
  • Gå på minst 3 event i veckan
  • Alltid komma till mina egna event
  • Hjälpa Anna att skriva sheman
  • Se till att medela om jag inte ska komma på event
Räcker detta? Jag hoppas det för allt detta kommer vara svårt att klara. Men att försöka skadar aldrig.