Filippa och Tyra del 1

Ja, den är lite konstig men vad tycks?
 

Rubrik....

Först så vill jag säga att jag inte kan skriva bra rubriker och är ledsen att alla ni måste lida för det. Jag har hittat serien och den kommer upp lite senare då jag just nu vill kasta min dator ut genom fönstret då den är så: DÅLIG, SÄMST AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Förlåt för det och det är nog mest blogg.se jag är arg på då jag inte kan ladda upp min header som jag jobbat ca. 15h på för att den är i fel format och jag kan inte byta! Ska jag slänga den då eller?!! Jag kan inte ens lägga in den som bild här. Mitt under detta inlägget får jag en idé! Den funkar men header blir lite mindre än tänkt. Vad tycks?
Ta da! Nu ska den bara upp också...
 

Ny header

Jag jobbar på en ny header då både jag och Lilly har nya hästar samt att jag har tröttnat på den gamla. Den kommer kanske upp idag men förmodligen imorgon då den är mycket mer avanserad än den förra. Jag vet att jag borde leta efter serien men det är jätte jobbigt och tråkigt så jag tog en litenpause från det. Liten=hela dagen.
 

Vildhäst

Jag har varit vildhäst och fått några riktigt bra bilder innan SSO tyvärr stängdes ner.
Mandy är fortfarande sjuk men har spelat lite ändå. Dock har hon inte hittat serien än och jag kan inte leta då den är på hennes konto. Jag tror den kommer upp till helgen om Mandy blir bättre.
 

Serien verkar ha försvunnit och om jag ska hitta den så måste jag kolla igenom alla mina bilder. Den kommer när den kommer och just nu får jag egentilgen inte ens sitta vid datorn då jag är sjuk så om typ 2 dagar kanske jag kan börja leta och med lite tur så kommer den upp nu i veckan. Ledsen att det tar sådan tid!

Sry

Jag har inte bloggat på ett tag men jag har inte hunnit med det. Jag går längre i skolan nu än innan och jag kommer kanske inte att orka men jag gör ett försök. Serien kommer upp ikväll och nästa del så fort som möjligt.