» Utsikten

Jag känner numera att det blir allt mer roligt att blogga. Jag finner mer inspiration när jag gör uppdrag och förut läste jag inte vad de sa. Men min hjärna och jag har nu upptäckt att du får ut så mycket mer av att göra uppdragen. Jag längtar tills att jag kan komma in i gåd. Det ska bli så kul. Längtar. Jag har varit där inne på Mandys konto och jag vet att det fins så mycket nytt att upptäcka. Att äntligen känna sig vilsen och ny. Som man gjorde i Skördebygden, Jarlaheim och Jorvikstallet när det var nytt. 
Den lilla byn man ser i horisonten på bilden verkar så mysig. Det verkar vara en riktigt mysig by. Dock vore det kul om det kom en spökstad till SSO. Detta är några saker som jag önskar till SSO: Att hästarna kan rymma, hagar, spökstad, att människor har behov, att hästarna kan bli sjuka, att man kan sälja eller byta saker med andra spelare, avla hästar och att man kan tämja vildhästar. Mycket mer önskar ajg såklart, kommentera era önskningar!
 
Jag ska fixa designen men jag måste ha Mandys hjälp och jag har inte får tag på henne än. Denna designen kommer att bli så bra, jag har mycket inspiration och känner mig laddad. Dock är min dator trasig så man kan inte ladda den. Så jag måste ha laddare i 24/7. Riktigt trist faktiskt. Men om jag ska berätta mer om mina planer på design så kommer mycket av min inspiration från Amanda Lightfeild. Jag tycker att hennes design är enkel men ändå personlig. Om ni undrar varför jag fixar designen ärdet för att det bara är jag av mig och Mandy som över huvud taget förstår sig på HTML. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo