Klädtestet del ett: Mandys sommarfiskedräkt

Snälla, jag försökte och jag kan inte fatta hur jag inte sålt denna!! Men det är väl okej i alla fall?
Saken som jag hittade och hatade var detta linne, gräsligt fult tycker jag, och jag insåg att det ser lite mindre fult ut med jeans. Dock ser jag kass ut på denna bild. Dålig outfit/dålig bild?
 
 

Dagens fail

Detta är bara inte sant...eller jo det är det men ni fattar! Jag skulle hoppa över, men fastnade och hittade stjärnan. Men jag kunde inte vända mig och kunde där med inte ta stjärnan eller komma loss. Så...jag fick ringa hem (Jorvikstallet) och åka dit igen. *Suck*
 
 

Flyttat hem igen

Hejsan alla ni som har hittat hit! Nu har jag, Mandy och Lilly flyttat hem till våran gård igen. Tidigare bodde vi i vårat sommarhus men det fick en vattenläcka så vi flyttade igen så att jag och mina systrar som är över 11 år kunde få vara ifred. Och så att jag och Mandy fick lära oss att ta ansvar för Lilly. Så nu är vi hemma på gården igen där vi kommer bo över vintern. Sedan får vi se och vi bor i sommarstugan nästa år eller om Mandy och jag ska börja på ett gymnasium me internat. Vem vet.
 
 
 

Dressyr med OS

Idag var nog inte Os's bästa dag. Jag fick köra samma lopp 6 ggr innan jag lyckades. Det var bara p.g.a Os's hopprädsla. Men det ska vi nog träna bort snart. Men när vi bytte til dressyr blev allt bättre. Hon skötte sig mer och hon var focuserad.
 
 

Moonflame

Detta är en sjuukt söt liten kille på 2 månader. Han är verkligen lat men på grund av hans låga ålder har jag inte kunnat träna honom på något annat är frihetsdressyr. Men jag tror att han kommer att bli en liten glad travhäst.
 

Obsidianqueen

Heej! I söndags skaffade jag mig ännu en häst. Obsidianqueen! Hon är ett sto på ett halvt år. När jag först träffade henne var hon inte så glad på livet. Hon har blivit bättre men det kommer ta tid innan vi kommer att lita på varann. Hon är ganska självständing av sig men vi kommer nog att funka bra tsm. Hennes syster Midnighttear är Mandys häst. Hon ska nog skriva om henne snart. Men iaf, Obsidianqueen brukar jag kalla för Os då hon liknar en liten mystisk fantasyfigur när hon skenar.
 

Ny häst, igen

Alla, välkommna valacken Moonflame!
 

Tredje december

Le Mandy speciale:
Hej! Jag gillar som vissa kanske vet att sjunga väldigt mycket. Därför kommer detta vara som en musikhörna och jag kommer lära ut nårga vanliga och några mindre vanliga julsånger och hoppas att ni ska tycka att det är roligt. Vi börjar med klassikern Tänd ett ljus! Text:
 
dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom (x4)
dom dom dom dom

Tänd ett ljus och låt det brinna
låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu
men det blir ljusare igen

Tänd ett ljus för allt du tror på
för den här planeten vi bor på
tänd ett ljus för jordens barn

dom dom dom.......

Jag såg en stjärna falla
det var inatt när alla sov
jag tror jag önskade
att du var nära

för en minut sen brann den
för en sekund sen försvann den
det var det bara jag som såg

på radion sjöng dom om fred på jorden
jag ville tro dom slitna orden

dom dom dom.....

Tänd ett ljus och låt det brinna
låt aldrig hoppet försvinna
det är mörkt nu
men det blir ljusare igen

Tänd ett ljus för allt du tror på
för den här planeten vi bor på
tänd ett ljus för jordens barn

dom dom dom....

Jag fick ett kort från Windhem
jag visste inte var det låg
jag såg på kartan
du är på andra sidan jorden

men det är samma himmel
det är samma hav och stjärnan som jag såg

föll för alltid som vi drömmer
föll för att vi aldrig glömmer

dom dom dom...

tänd ett ljus och låt det brinna
låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu
men det blir ljusare igen

Tänd ett ljus för allt du tror på
för den här planeten vi bor på
tänd ett ljus för jordens barn

dom dom dom...

God jul och gott nytt år

lova var rädd om dig själv
en hälsning du får

tänd ett ljus och låt det brinna
låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu
men det blir ljusare igen

tänd ett ljus för allt du tror på
för den här planeten vi bor på
tänd ett ljus för jordens barn

åååh tänd ett ljus för jordens barn
tänd ett ljus för jordens barn

Har ni läst hela texten? Bra, då kör vi nu! På dom-domandet så ska man höja tonen lite(kan ni detta så kommer detta vara ganska tråkigt men vänta lite till bara) Du ska höja tonen när du ser * efter ett dom
 
dom dom dom dom* dom dom dom* dom dom dom dom (x4)
dom dom dom dom*
 
Blev detta trist? Okej lär dig resten på youtube. Det går bra det med.j
 

Funna kläder:

Mandy: top-10, byx-4, huv-4, fot-1, hand-0
Jag hittade rätt mycket och dett kommer bli ganska jobbigt....
 
 

Dagens outfit

Helloj på er små hallon! Nu kan jag äntligen ta screenshots så jag tänkte att vi börjar med dagens outfit. Woohooooooooo! 
 
 
 
 
 
 

Jag fick en idé

Jag, Anna(under tvång) och Mandy ska försöka(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) fixa en outfit som är okej med alla kläder vi har men som vi hatar. Detta kommer nog ta ett tag men det kommer få sin egna kategori: Klädtestet!! Låt oss bara få lite tid att tänka så kommer nog det upp några enligt oss okej outfits här på bloggen!
 

Klubbevent:)

Jag ska hålla en av 5-kampsdelarna med AFN snart. Denna gång är det frågesport! Jag hoppas att det går bra och om någon från klubben läser detta så önskar jag er lycka till och ber er redan nu att vara goda spelare (inte fuska). Såg ni listan på allt jag skulle göra som jag la ut innan? Den har krympt jättemycket tack vare Anna och Lilly, dom bästa systrarna man kan ha:)
 • Sköta mina hästar på SSO(stallhjälp:))
 • Göra ryktesuppdrag
 • Göra nya namnskyltar till mig, Lilly och Anna + fixa headern
 • Jobba på Filippa och Tyra.
 • Göra mina läxor (har inga)
 • Överleva skolan
 • BLOGGA!!!!!!!!!!
 • Fixa överaskningen (inte borta men mycket mindre jobb!!!)
 • Hålla event i AFN
 • Leva lite IRL
 • Inte dö av stress på grund av denna lite för långa lista
Nu är det bara:
 • Göra ryktesuppdrag
 • Överleva skolan
 • Blogga
 • Överraskning
 • AFN
 • Leva lite!!
Nu kan jag andas igen!! Tack återigen Anna och Lilly!!

Skyfire


Detta är min fina valack. Eller som jag kallar honom, dressyrkillen. Han är riktigt duktig på dressyr, men typ bara det. Han gillar inte att anstränga sig och är ärligt talat ganska förnäm av sig. Men han är så himla go ändå, speciellt under mysstunderna i stallet! 
 
 

Sunheart

Min andra häst:) Hon kallas för sunni och jag köpte henne för att jag såg direkt att vi var ett bra team och nu visar det sig att jag hade rätt. Jag visste först inte om hoppning skulle vara rätt för henne men efter ett försök så visade det sig att hon var en naturbegåvning. Hon föddes i Valedale och hennes mor, Indigo, var Claries häst tills hon sålde henne till fastlandet och hon skickades bort från ön. Hennes far, Obbe, är en av hästarna i Valedale.

Annorlunda

Idag har Autumnstone betett sig annorlunda. Han vill inte hoppa och har betett sig ivrigt. Om inte minst när vi red tävlingarna i Firgrove. Han ville inte hoppa eller svänga i tid. Men sedan upptäckte jag att han hade ett sår under högra framforten. Jag gick till veterinären i Silverglade och hon frågade om jag hade ridit på något vasst. Antagligen har jag det så nu får Autumnstone vila några dagar så får jag väl träna Agn (Autumnangel) lite mer och hoppas på ett fint resultat utan nafsande.
 

Autumnangel

Detta är en tjej på 1 år. Jag har ännu inte fått henne riktigt uppfostrad, men hon är ju ändå en ponny. Hon är väldigt stojig och älskar att tävla. Då är hon som bäst! Hon ger verkligen gärnet och visar vad hon går för! Fälttävlan är hennes grej, men när vi tränar dressyr blir hon bara uttråkad, så vidare det inte är frihets dressyr och hon får lägga sig och sova. Hennes föreldrar, Vingårdens Milver och Jorviks Winehill var Wills hästar. De lever men är dock sålda till Alex.

Autumnstone

 
Detta är Autumnstone, min goa lilla kille. Han är nu 6 år och är en valack. Hans temprament är lugnt men när han känner mina tävlingsnerver blir vi båda så sjukt nervösa. Han är väldigt fin när det gäller hoppning och dressyr men fälttävlan är inte hans grej. Faktum är att hans far IceMist var Justins häst. Han avlivades dessväre för han fick en mycket svårbehandlad kolik. Håppas inte de generna går i arv!!
 
 
 
 
 

Headerfel

Lilly fattas på headern och vi ska fixa det
 

Anna heter jag

Hejsan! Anna Rainforce heter jag och ska börja blogga här. Ha det så bra!
 

Överaskning

Jag, Lilly och Anna håller på med en överaskning till er. Därför komer i alla fall jag att blogga lite mindre men ändå försöka lägga upp ett inlägg per dag. Jag måste:
 • Sköta mina hästar på SSO
 • Göra ryktesuppdrag (hatar dom så jag gör dom aldrig)
 • Göra nya namnskyltar till mig, Lilly och Anna + fixa headern
 • Jobba på Filippa och Tyra.
 • Göra mina läxor
 • Överleva skolan
 • BLOGGA!!!!!!!!!!
 • Fixa överaskningen
 • Hålla event i AFN
 • Leva lite IRL
 • Inte dö av stress på grund av denna lite för långa lista
Allt detta ska helst göras denna vecka!!!! Anna vill även att jag ska fixa klubbheadern så att vi har en. Låt mig andas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tid som detta tar (i ordningen som det stod):
 • 5 minuter
 • 15-45 minuter
 • 15 minuter + 5-15h
 • 1,5h-7h per del
 • 15min-1h per dag (ja, det kan ta en timma)
 • -
 • 5min-1h per dag
 • Öhh... typ 100h+ (= ingen aning)
 • 1h per vecka
 • 1-2h per dag(utan skolan då)
 • -
Detta tar: 128.083333h + 56h för sömn=184.083333h per vecka och jag har 168h. Ser ni mitt problem?
184>168. Hinner inte!!!! Detta plus mat(1h per dag/7 per vecka), skola(?) och andra avbrott blir typ 250!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Bara detta inlägg tog typ en timma att skriva så ja.
 

Ingen bloggning

Jag är ledsen att jag inte bloggat idag men jag har varit med Anna hela dagen och inte hunnit blogga. Här kommer en bild från den tid jag spelat idag.
Spökjakt!!!!!!!!!!!!
 

Anna!

Anna, en IRL-vän till mig som också spelar ska börja blogga här på Starstablegalaxy. Därför och även på grund av mitt och Lillys hårbyten så kommer jag göra om headern lite men inte helt. Jag har även bytt klubb. Nu är jag med i Afn med Lilly(snart) och Anna.
ska fixa ny skylt oxå

Jag bloggar visst!

Jag hörde någon säga att jag aldrig bloggar. Det gör jag visst! Ibland. Jag har inte så mycket tid att blogga men några inlägg blir det ju!