I Ridhuset kl. 15:31

Detta hände 15:31 i Ridhuset. Skulle bara träna. Och "Hej Kim". Utan fans, helt ensam. Tänkte faktiskt att man kunde skrika i Global "KIM ÄR I RH!" Men jag avstod. Liksom, var är mitt nobelpris? Haha, nea. Men jag passade på att fråga om en autograf och fik förjande svar. Nej, orkar inte. Har killmns. Wut? Mitt generade svar blev "ok". Detta mina vänner var dagens historia. 
 

Uppdateringen

Uppdragen gjorda! Nej, självklart inte. Jag har inte ens gjort den första men aja. Det är inget måste. Men kläderna, hejsan! Jag köpte dock bara åt min häst. Eller nja, jag erkänner. jag köpte den rosa tröjan också men det var bara för att. När jag har en icke-röd outfit til Os, typ vit, så kommer jag att ha på mig tröjan. Men det sker på fredag. Nu satsar jag på rött. Vad tycks?
 

Funderar

Jag har funderat i cirka 5 minuter på att byta frissa. Jag bara gick in i salongen i SGB och tyckte om dessa. Första frisyren jag hade var en kort med sned lugg. Nä, inte snyggt direkt. Men nu har jag hittat denna. Jag har aldrig riktigt gillat den förrens nu. Wawa. Så vad tycker ni?
 

Mysigaste klubben

En Water Roses medlem ha öppnat WR igen. Fast med ett annat namn, East Guards. Det är en stor klubb med minst 40 medlemmar på 2 dagar. Klubben är underbar och jag trivs så bra. Idag körde vi t.ex Under hökens Vingar. det var grymt kul. Så vill ni ansöka till klubben kan ni göra det på deras hemsida. www.ssomysteri.weeby.com. 
 

Gyllenåsarnas dal aka Gåd

Mandy kommer inte att blogga på en hel veckan nu (not a suprise) för hon gör något annat ute i skogen. Men jag däremot. Hej! Nu har jag kommit in i Gåd. helt underbat. Dock loggade jag in på Mandys konto och besökte Pi och gjorde Äppeltävlingen. Jösses vad den var svår, huh. Men rolig var den.
Men iaf, jag kom in igår efter en övernattning. Mandy förutspådde det. Men då fick jag träffa Jesper, göra några fler uppdrag och tävlingar osv. Och gud, jag är kär i Labyrintkusten. Älskar det stället. Så det passade mig bra att spela länge då jag är sjuk.
 
Men jag gillar det! Många nya platser och roliga tävlingar. Dock känns det lite litet men jaja. Hoppas dinosauriedalen kommer snart.
 
 
 

Mindre belastning

Skönt. Nu är Moonflame på semester på hästön. Inte för att jag har fullt stall men det blir ändå lite mindre belastning. Jag betalade med JS och tog budjetalternativet. Så nu ska jag fokusera på att levla Os i en månad tror jag. Sedan får Autumnstone också åka iväg för då har jag Os som champ-häst. Och ett litet tillskott har också kommit. Det får ni se snart. Men iaf, efter Os kommer nog Autumnangel. Detta kommer bli så bra! 
                                                                    

Hehe....

Ja, vad behöver jag säga. Jag har nog säkert brutit mot mnst hälften av mina nyårslöften. Jag har inte bloggat på en månad och inte spelat på en månad. Men det ska det bli ändring på!
JAG ÄR LIFETIME!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag spela mera!! Och hämnas på Anna som satte på mig nybörjarkläder och tömde min väska lagom tills min sr tog slut innan. Jag fick ha nybörjarkläder i en månad! En månad! Jag tycker att kläderna är så fula men också så är de pinsamt när man vet att man har så mycket snyggare och exlusivare kläder men inte har dem på sig. Jag har spelat aktivt i en vecka nu och har blivit av med TVÅ ryktesuppdrag!! (YEY!!!!!) Jag är glad över att dt är lite mindre att göra men jag har ju fortfarande fisket(Bläääääääää!!! hatar fiske!!!!), stjärnuppdrag och de pandoriska sprickorna kvar. Vems idé var det att skapa en sådan tortyr i form av ryktesuppdrag? Men jag ska inte inte gnälla mera, jag har ju bara 3(fyra, glömde G.E.D) stycken att göra, Lilly har 6 stycken. Men förutom det så är allt bra. AFN är ju upplöst men jag är 4 på kön till WR (OMG!!!!!, äntligen en bra klubb hoppas jag) och jag har levlat både Midnighttear( har inte hittat ett bra namn än) och Sunni. En bra start kan man säga!! Jag hjälper även Anna med en sak som ni kanske får se sen!
(nya namnskyltar på gång)

Gårdagens uteritt

Nu när SSO har kommit till mac passade vi alla tre på att ta en liten ritt i skördebygden. Jag passade på att vara fotograf och anordna lite foton. Ett av dem jag blev riktigt nöjd med är detta när Lily stegrar. Hon kommer faktiskt att börja blogga med oss igen. Det som dock förstör bilden är att man inte kan ta bort namnskyltarna. Det suger. Men det var mysigt att vara alla tre.