Igen

Nu kommer det ett till sådant här litet inlägg med massa förlåt och jag är ledsen så vi skippar dom och går rakt på sak. Jag har inte bloggat. Jag har haft MASSOR med prov, vilket inte är en ursäkt då jag inte pluggat till dom, och allmän betygstress samt 5 julkonserter OCH ett manus som skulle vart klart för en månads sen men som ännu inte är klart. Ja, jag ska försöka men som ni nog ser så går det inte så bra för mig med att blogga. sen vill jag säga att Lilly tyvärr slutar blogg här. Hon vill inte och är mitt uppe i sitt minecraft spel och brukar inte vara inne så mycket. Sedan så är mitt sr slut men jag ska nog köpa mera men vet inte när. Snart
 

God Jul

Hej! Nu får ni smaka på en snabbis för jag har lite gottigotti att äta! Detta inlägget är inte alls genomtänkt så det är nog lite dåligt formulerat men aja. 
 
En annan sak också. Jag är med i Anna Waterdawn's blogg-tävling. Jag hoppas att jag vinner men vi får se, min tur brukar svika mig. 
 
God Jul! <3
 

Blond

Hejsan allihopa! Nu har jag gått och blivit blond! Jag har funderat på detta väldigt länge men tänkte då bara "ah, jag byter bara färg inte frisyr" men jag gjorde det också. Ärligt talat tyckte jag inte alls om denna frisyren när jag först såg den men nu tycker jag att den e snyggast. 
 
Så, jag köpte den. Jag har gått riktigt länge och bara funderat men idag när jag var inne hos frisören tänkte jag att, nä nu kör vi, man kan ju bara byta sedan. Men det kommer nog inte ske på ett tag för jag trivs med blont hår. Efter tre olika frisyrer med rött hår så har jag bytt til blond, som min hårfärg IRL. Men ja, vad tyckte ni? 
 
Och vilken frisyr har ni?
 
 
 
 
 

Snön har kommit

Min första jul, är det inte underbart. Först när jag logade in fick jag en shock! Allt såg så annurlunda ut, jag kände inte igen mig. Men iaf, ha en sjukt bra dag och lek mycket i snön på SSO!
 
Kraam!

Andra december

Idag tänkte jag lotta ut 3 namnskyltar av en enkel typ. Som dessa:
Du kan få på dina hästar och dig själv. Allt du behöver göra är att skriva ditt namn i kommentarsfältet och skicka bilderna till mandyseastar@gmail.com. Sedan kommer vi alla välja en eller två vinnare genom att lotta. Så maila mig nu!! Kommentarer rekomenderas men är inget måste. Sista dagen är 10/2. Skicka på nu!!