Nytt hem. Igen

Det var länge sedan jag berättade om mitt och Lillys liv på Jorvik så här är en nyhetsuppdatering. Jag går i nian på Jorvikskolan och letar efter ett gymnasium att gå på sedan. Lilly går i sexan och hinner knappt sköta Ice, Sky och Love mera. Våt hus har efter en stor vattenläcka svåra vattenkador och vi måste flytta. Igen. Inga hus i Valedale eller Firgrove är till salu så jag kollade mer söder ut. I Moorland fanns inga lediga lägenheter och i Fort Pinta var det på tok för dyrt. I Jarlaheim var det väldigt dyrt och stallplatser i Jorvikstall skulle vi inte ha råd med. till slut hittade jag av en slump ett hus som tillhörde en övergiven gård och vi kunde flytta dit.
Vårat hus är litet men det duger. Jarlaheim har av någon konstig andledning inte jorvikskolan i sig så Lilly och jag måste byta skola helt. Jag byter till
Jag på Acedemi of Jarlaheim 7-9 som skolan heter och i namnet så framgår det också att Lilly går på en annan skola.
Texten är sliten men skolan heter Jarlaskolan. Detta är nog allt som hänt sen sisst. Lilly hälsar!
 

Jag tävlar på snowhill.se + starstableonline.se

Jag är med i Jenny Snowhills tävling. LÄNK: http://snowhill.se/2013/october/bloggtavling-halloween-special-2.html
Visst är jag fin som pumpa
Jag är också med i April Starwoods tävling. LÄNK: http://starstableonline.se/2013/october/bloggtavling-den-stora-pumpan.html
Jag tror ingen av dessa länkar kommer funka men, ja, jag vet inte hur skulle kunna göras bättre. Det är enbart min dators fel!
 

Halloween är här!

 


Hej allihopa!
Halloween har kommit till Jorvik och invånarna har förberett sig ordentligt i år!

Nya uppdrag:
- När Halloween kommer så kommer också spöken! Prata med Mrs. Holdsworth, hon verkar veta hur man ska handskas med dem. Det verkar krylla av spöken på Jorvik, se hur många du kan hitta! Om du är snäll mot dem så kanske de ger dig en tacksamhetsgåva...

Buuuuuu!

Halloween-butiker:
- Passa på att klä ut dig! Lite överallt på Jorvik finns det butiker med Halloween-tema. Där finns det allt från Halloween-masker till läskig utrustning till din häst!

Vem ska du klä ut dig till i år?

Halloween-smink:
- När du väl klär ut dig, varför inte sminka dig i samma tema? I skönhetssalongerna på Jorvik finns det flera läskiga sminkningar att välja mellan!

Äpplen i baljor med vatten:
- Lite här och där på Jorvik finns det tunnor med äpplen utplacerade, precis som i den gamla leken "Äpplet i tunnan" ska du fånga ett äpple utan att använda händerna. Äpplena kan vara svåra att få tag i då de är mycket hala, men om du misslyckas är det bara att försöka igen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Mandy: Jag gillar Halloween och dett låter kul! Dock var detta precis vad jag väntade mig och man vill ju bli lite överraskad.
Lilly: Detta låter kul! Jag hoppas dock att det inte är dom kläderna på bilden som är utrustningen då vi fick sådan förra året.
 
 

Onsdag!

Ny vecka, vad tror du händer? Jag tror att vi får några Halloweenkläder som finns kvar i en vecka som vanligt. Sedan kanske vi får några nya uppdrag och jag hoppas att det inte är ryktesuppdrag, jag är för lat för att göra sådana.
Vad tror/hoppas du??
 

Ett bättre spel

Jag såg denna text av Hanna Lightbear på Jenny Snowhills blogg och känner att detta är man borde sprida till alla spelare. När jag började spela så fick man alltid eller iallafall nästan alltid hjälp om man bad om det och jag försöker leva upp till hur andra var mot mig när jag var ny. Detta projekt tycker jag att alla borde delta i för ingen kan helt ärligt säga att dom aldrig skulle behöva eller har behövt hjälp i spelet.
                                                                                                                                                                   
Starstable Online, det bästa online spelet för oss som gillar hästar, eller bara vill få en social kontakt med andra runt om i landet. Absolut världens bästa spel, men, det finns en del att slipa på, eller hur? 

Det jag tänker på är hur vi behandar varandra, spelare mot spelare. Är du ny och ber om hjälp av någon som ex. spelat länge osv, får du ett "nej?". Säger inte att detta händer alltid, men visst kan dedtta hända. Förr var det "ja men visst, vad vill du ha hjälp med? :)" Men inte nu, personen i fråga är nybörjare, alltså mindre värd. Det är fel, oavsett om du spelat länge, är nybörjare eller vad du har för outfits, ska du alltid bli behandlad och bemött SCHYSST. Inge snack om saken. 

Förutom det finns det, precis som i riktiga livet, mer "kända" personer i spelet. Nämner inga namn alls, men det finns. DE blir utnyttjade, just för att dom är igenkända. Folk vill bli vän med dom för att få status, bara därför. Samma sak i riktiga livet, men varför i ett spel? Är det verkligen schysst tycker ni, att bara för att en person är igenkänd, får man utnyttja det för att själv komma åt status? Nej, eller hur? 

Tänk hur olika alla behandlas i ett online spel. Tänkt hur mycket det har förändrats sedan spelet startade. Då var alla likadana, ingen som stog högre rankad än den andra. Det var schysst, fanns personer överallt som hade något gemensamt. Spelet de älskade. Men nu idag, nästan så att allt handlar om att bli "känd". Inte schysst, inte bry sig om de nya i spelet, skit i dom liksom, de är ingenting jämfört med "oss". 

Tycker ni att detta funkar, tycker ni att detta är schysst, helt seriöst? Att man blir helt olika behandlade, ny som gammal, att folk är ute efter status... 

Sprid detta vidare, vi ska klara detta, ändra sättet hur Vi beter oss, målen är: 

♥ Kommer en spelare fram, ny som gammal, och frågar om hjälp, att den personen får ett SCHYSST svar, det ska inte spela någon roll i fall personen är på level 1 eller 14. 

♥ Vi ska inte jaga status, ALDRIG. Sök dina vänner med hjärtat, inte genom om du synns på någons blogg eller inte. Det ska kvitta, personligheten är det som räknas. 

♥ Uppföra oss schysst mot varandra, med RESPEKT. 

♥ Skapa en tryggare och roligare miljö på SSO: 

Sprid detta vidare, lägg ut på din blogg, skriv i chatten (men aldrig spamma). Gör vad DU känner är rätt, bara detta budskap sprids. Hjälp till du med, skapa en bättre värld att spela i ♥ 
Allt som krävs, är att du inte skriver att det var du som skapade detta projekt eller skrev texten, resten är upp till var och en. Tack för att du tog dig tid att läsa! :)
                                                                                                                                                                 

Vad ska jag skriva...

 

Gubbyte med Anna!

Jag bytte gubbe med Anna Rainforce som är i level 5 och testade att köra championat....
 
 

Min natt i lördags

Jag satt uppe med event i klubben till klockan 0:30... Men grattis till en fin natt på SSO med massa disco och lite tjuv och polis och två spökhistorier som n00b Mandy inte tog kort på... Här har ni min natt i bilder:) Ledsen att dom inte är beskärda men jag orkade inte fixa det och man måste ha gränssnitt på när man dansar.
 

Något jag verkligen hatar är...

.... glasögon! Varför, är allt jag kan säga och jag kommer aldrig köpa några. Jag fattar inte varför det har blivite en sådan hit? Jag har själv glasögon IRL och måste säga att det inte är så kul att ha. Det kanske vore kul om man slapp bli kallad glasögonorm, om inte många fått för sig att amn är värsta pullot om man har glasögon och om man inte behövt putsa dom två gånger om dagen. Varför kunde inte starstable vara fritt från dessa glasögon?
Dom ser ju inte ens vettiga ut!
 

Sara!

Min bästa vän är tillbaka, kanske, i spelet! Hon och hennes syster kommer kanske börja spela igen och då får jag min spellust + blogglust tillbaka!!! :):):):):):):):):) JAAAAA!!!!! 
 

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Jag kommer dö innan oktober är slut SKÖRDEBYGDEN/SÖDRA JORVIK KOMMER DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://youtu.be/-JDcym-kqZU
 
Dahadafsaytdfausjfgdghlrdughuohgeoud!!! OMG!!! slutet av oktober!!!! *svimmar*...
Jag längtar också dit!!
 

Serverfel...

Jag kan inte spela! Jag vill spela och jag orkar blogga idag just nu men spelets server funkar typ inte:(
 

jag orkar inte

Jag spelar inte så mycket och då orkar jag inte blogga. Jag vet också att ingen ens läser detta men jag bryr mig inte.Jag orkar inte detta. Logga in, gör uppdrag, logga ut, blogg, sköta klubb. sova, äta, läxor, logga in, spela....
Jag ville bara ha något som påminde mig om min bästa tid på starstable. Men detta blir för mycket. Det jag ville uppleva igen var att ha vänner som man kunde chatta med, någon som man kunde skypa nej nu ska jag vara en äkta starstableare eller vad man nu säger och säja SKAIPA med. Mina bästa vänner i spelet är borta och jag orkar inte med att bara göra uppdragen och sedan logga ut. Varför ens logga in då? Dock vill jag inte sluta spela heller men jag kommer ta pauser hela tiden. Hoppas att den någon (INGEN) som läser detta förstår mig och det faktum att jag inte bloggar så mycket.