Serie

Jag, eller vi, ska göra en serie! Filippa och Tyra kommer komma upp om några dagar och snälla, mobba mig inte för att den är så ful. Jag har bara roligt när jag gör den.
 

Jag har inga idéer....

Vad ska jag skriva om? Jag kommer inte på något. Bloggen kommer stå död idag.
 

Dålig bloggning

Jag har inte bloggat på några dagar då jag varit med en kompis och kommer inte hinna blogga så jätte mycket i veckan då jag ska vara med vänner hela veckan. Lilly är borta denna veckan och jag är upptagen så bloggen kommer nog stå rätt tom. Jag ska försöka blogga med IRL vänner går före en spel-blogg.
 

Klubbar

 Nu vet jag varför jag inte vill spela mer. Klubbar. Jag vill in i en aktiv klubb men alla jag hittar läggs ner eller så är det dåligt under ytan. Jag har tänkt på att återskapa min gamla klubb och bara ha namnet där för att det ska kännas som hemma. Men ensamheten finns ju kvar. Jag fixar inte detta. Allt är bara klubbar. Jag vill ju vara en del av en klubb men det finn sju inga bar som man faktiskt kommer komma in i utan att köa i ett år. Jag vill bara ha en bra klubb men inget känns rätt. Jag saknar allt som fanns i min klubb. Vänner. Och framförallt det där med att inte spammas av 100000000000000000000 klubbförfrågningar. Jag saknar att ha en klubb som du styrde och som inte försvann bara för att du hade familjemiddag en söndagkväll! Vissa av mina gamla medlemar/vänner ha jag mött i andra klubbar men dom minns nog inte mig. Jag var bara en av alla deras klubbledare som inte hade en av dom bästa klubbarna. Men jag minns och hoppas att få känna det gemenskapen igen.  Jag vet inte vad jag ska göra!
 

Gamla bilder

Sara och Mandy, vintern 2012-2013 (sara har hatt)
Anna, hösten 2012
Mandy, mars 2013
Lilly, våren 2013
Stacie, våren 2013
Mandy, vinter 2012-2013
Min klubb, den 8 mars 2013 (Agnes och Conelia Swordcamp och Jag)
och Mandy, sommar 2013
 
 
 
 

Starstablewiki!!!

Kolla in det nu!!!!
 

Söta hästar

Hästara ser så söta ut på alla bilder men dom är inte riktigt lika söta i spelet tycker jag.
 
 

Mystiska ballonger?

Har ni tänkt på att ballongerna i bakgrunden till bilden på Morganhästen är samma ballonger som avändes under starstable 1 år firandet?
Jag har börjat undra varför dom är där. Är det för att hästfunktionen är här och att det skulle vara något att fira?(det är det ju) Är det för att bilden skulle se roligare ut? Jag undrar och kommer nog aldrig få veta.