» Dissar

Ärligt talat dissar jag de senaste uppdateringarna. Visst är uppdrag klu men jag föredrar att det kommer lite andra saker. Som t.ex står det ett helt tomt stall på Bedrövade Dews farm. Jag tycker att man kan hitta på lete uppdrag där och göra så att man kan ha sitt stall där. 
 
Uppdateringen med fik-funktionen gjorde mig riktigt nöjd. Det ända som var lite synd var att sakerna inte står framme så länge. Men karaktärerna gör roliga akerna med händerna vilket uppskattas av mig. 
 
AFN är nedlagd. Visst var jag nöjd med klubben men jag orkade bara inte att vara aktiv så mycket. Det tog grymt mycket tid. Men AFN gav mig mycket lärdom och nya vänner. Jag söker nu runt bland klubar för att hitta en som passar mig.
 
Amanda Lightfeild och Anna Waterdawn har i stort sätt slutat blogga. Jag tycker verkligen att det är synd att SSO inte lockar lika mycket men snart tror jag att det kommer en riktigt bra uppdatering. Jag kommer iaf stsa mer på bloggningen och kommer att göra fler uppgrag på SSO. Bloggens tema kommer också få en liten makeover.
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo