» Skördebygden på långt avstånd

När man kollar från långt avstånd ser det faktiskt riktigt mysigt ut. Funderar över att flytta till JS igen men jag är pank. JS var mysigt men inte så centralt. Jag ska flytta dit om en vecka om inget kommer i vägen. 
Idag köpte jag lite nya kläder så att jag kan träna western lite mer. Ja vet, Autumnangel ser ganska överbelastad ut men hon är en stark tjej. Jag köpte en ny tröja och ett par byxor. Jag är riktigt nöjd med dem men det var dyrt. Jag har dock spanat in kläderna länge och dom är verkligen snygga enligt mig.
 
Snön är borta och jag är så glad. Snön var nog inte min grej, på sso älskar jag sommaren. Allt är grönt och skönt och jag trivs verklilgen. Men det vore kul om man kunde bada. Både med häst och människa. Det skulle bli så mycket roligare om det kom mer funktioner till sso. Vad tycker ni?
 
Idag gjorde jag även några nya uppdrag. Dock fastnade jag på kurragömman. Var finns Tristan? Det var riktigt roligt och jag vill bara göra fler!


Jenny Snowhill
23 Januari, 2014 - 15:03 / BLOGG: http://snowhill.se

Hej, din medverkan i min 500sc tävling är inte längre giltig. Anledningen till detta är för att du utgett dig för att vara Lily Rainstorm i mitt kommentarsfält.
Du har brutit mot regeln och kan därför inte längre vinna.

Mvh Jenny Snowhill.

Svar: Hemskt ledsen men jag skrev fel. Jag menade Lily Eaststar. Ledsen för missödet.
Autumn Heroes


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo